WELKOM BIJ

UW ZONWERING.BE

EEN COMFORTABEL GEVOEL OP IEDER OGENBLIK VAN DE DAG

Over ons

Reeds 20 jaar in deze branche

De éénmanszaak ‘Antisun’ werd vervangen door een bvba die ik samen met mijn echtgenote uitbaat. In 2008 startten we bvba H&S Construct. Alles wat betrekking heeft tot zonwering – rolluiken – screens – terrasoverkappingen – insectenwering … lossen we zeer professioneel op. Door de jarenlange ervaring, staan wij garant voor een onberispelijke uitvoering van onze werkzaamheden. Door de gestage groei van onze zaak, waren we genoodzaakt uit te zien naar een nieuwe locatie, namelijk: Raverschootstraat 66/1 te 9900 Eeklo.

We dragen een volstrekte dienst naverkoop, hoog in het vaandel.

Veranda zonwering

De keuze van het doek is erg bepalend...

In ons gamma vindt u o.a. de V600 Helsinki, V610 Oslo en de V630-Malmö
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en de uitstraling.
Daarom biedt uwzonwering.be u een breed assortiment aan.
U maakt uw persoonlijk uw selectie welk doek uw voorkeur wegdraagd.

uwzonwering.be

V600-Helsinki

Terras overkapping

Genieten van het buiten zijn...

uwzonwering.be

Elke dag een mooi en droog terras, da's wat een terrasoverkapping te bieden heeft. Ook in de herfstperiode biedt deze overkapping een niet onbelangrijke meerwaarde voor uw terras. Maar evengoed bij de eerste lentedag, wanneer een eerste tuinfeestje plaats vindt zal u niet meer gestoord worden door een plotse regenbui. Kortom een terrasoverkapping is een typisch vierseizoenenproduct en zeker geen overbodige luxe.

Terrasscherm

Een gevoel van beschutting en schaduw...

uwzonwering.be

Terrasschermen zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in ons assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.

Windscherm

Optimaal genieten van het najaar...

uwzonwering.be

Door de frisse wind is het niet altijd mogelijk om in het najaar nog van uw terras of balkon te genieten. De windschermen van UwZonwering.be brengen daar verandering in. De glazen windschermen zorgen ervoor dat de zon kan doordringen tot uw terras of balkon, maar houden de wind op afstand. Een windscherm laat u optimaal genieten van het najaar, uw balkon of terras.

Glaswand

Maak optimaal gebruik van uw terras...

uwzonwering.be

Glaswanden bieden extra beschutting op uw terras of balkon. Naar behoefte kunt u de glaspanelen geheel of gedeeltelijk open schuiven. Hiermee wordt uw leefruimte vergroot en maakt u optimaal gebruik van uw terras.

Knikarmscherm

Oog voor detail en stijlvolle vormgeving...

uwzonwering.be

Heeft u oog voor detail en wenst u een mooi vormgegeven zonnescherm? Dan is het knikarmscherm uitermate geschikt voor u. Een knikarmscherm bestaat uit een slank vormgegeven cassette en wordt voor u op maat gemaakt.

Lamellendak

Subtiele schaduw met een strak design...

uwzonwering.be

Een elegant lamellendak met kantelbare lamellen geeft u schaduw wanneer u het wenst. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop: de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. Als de lamellen gesloten zijn, is de overkapping spatwaterdicht. De gedetailleerde afwerking, het strakke design en de robuuste aluminium constructie maken van uw lamellendak een aanwinst voor uw tuin!

Rolluiken

In de zomer lekker fris, in de winter lekker warm...

uwzonwering.be

Uw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam.Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. Hierdoor bespaart u energie.

Screens

Een zeer doeltreffende zonwering
met een eigentijdse uitstraling...

uwzonwering.be

Een screen bedekt uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

Plissé

Insecten horen buiten, gezonde lucht binnen...

uwzonwering.be

Niets wat vervelender is dan die ellendige insecten in huis. Plissé gordijnen bieden hier een perfecte oplossing op maat.

Inzetvliegenraam

Op maat gemaakt en razend efficiënt...

uwzonwering.be

Inzetvliegenramen worden perfect op maat gemaakt en vormen dé oplossing tegen die vervelende insecten.

Vliegendeur

Bewezen gebruiksgemak en kwaliteit!

uwzonwering.be

Wij werken met een origineel systeem dat zijn gebruiksgemak ruim bewezen heeft. Alternatieven op de markt kunnen zich niet meteen meten met dit gepatenteerde systeem. Eenvoudige montage en uiteraard volledig op maat gemaakt met een optimale benutting van de kozijnopening.

Sectionaalpoorten

Naadloos, tochtloos, mooi en bovendien veilig!

uwzonwering.be

Onze sectionaalpoorten worden op maat gemaakt. Ze passen altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de sectionaalpoort helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt.

Rolpoorten

Veilig, duurzaam en ruimtebesparend...

uwzonwering.be

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan is een rolpoort de uitkomst voor u. Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter.

Realisaties

Ons fotoboek...

 • Windscherm - UwZonwering.be
 • Glazen windschermen - UwZonwering.be
 • Zonwering met reclame - UwZonwering.be
 • Rolluik - UwZonwering.be
 • Windscherm - UwZonwering.be
 • Windscherm - UwZonwering.be
 • Terrasoverdekking - UwZonwering.be
 • Rolluiken - UwZonwering.be
 • Terrasoverkapping - UwZonwering.be
 • Terrasscherm - UwZonwering.be
 • Windscherm - UwZonwering.be
 • Rolluiken - UwZonwering.be
 • Rolpoort - UwZonwering.be
 • Rolpoort - UwZonwering.be

Contacteer ons

Administratieve gegevens
UWZONWERING.BE
Raverschootstraat 66 Bus 1
9900 Eeklo

Tel.: 09/377 02 40
Gsm.: 0495/50 99 97
BTW.: BE0806.437.016
Email
info@uwzonwering.be
Sociale netwerken